Amenajare cameră pentru fetiță

Fiecare părinte decide ceea ce este mai bine pentru copil, iar noi am ales varianta de a dormi în aceeași cameră. Nopțile au fost mai liniștite și noi ceva mai odihniți. De-a lungul timpului am trecut prin mai multe faze: de la a dormi fiecare la locul său, la apropierea pătuțului / co-sleeping și până la a nu mai avea loc de ea în propriul pat.

Inițial, colțișorul acesta a avut pătuț din lemn masiv, care a și fost folosit de cele mai multe ori. La recomandări certificate, salteaua a fost pe arcuri, cu dublu strat de cocos, incomodă persoanelor ce le-au experimentat pe cele din spumă cu memorie. Pentru decor am ales să-i cumpărăm și baldachinul, care pentru siguranță, ne-a părăsit când au început rostogolirile.

Am optat pentru comodă și nu șifonier pentru a economisi spațiu și a putea așeza deasupra salteaua de înfășat/ schimbat. Un obiect ce nu a fost așa util, în cazul nostru, căci de cele mai multe ori am utilizat patul. Comoda a fost și este încă destul de încăpătoare ținând cont că are haine atâtea câte îi sunt necesare.

Pentru că am dorit să delimităm cumva dormitorul de colțișorul ei, i-am pictat pe unul dintre pereți nori în nuanțe de roz și gri. Ulterior, pentru că dormea singură pe tot parcursul nopții, am recondiționat pătuțul. Am scos grilajul din față și am tapițat cu stofă. Voi scrie în curând un articol despre acest proiect. A fost o metodă eficientă dar și cu design deosebit.

Am văzut că în multe camere de pici erau nelipsite inițiala și măsurătoarea pe perete, așa că i le-am făcut eu. Fotoliul de copii s-a asortat perfect cu peretele cu accent. Sunt bucuroasă de rezultatul final, dar în același timp și nostalgică deoarece camera bebelinei se transformă ușor-ușor într-una de copil mare.

cameră fetiță

Articolele din cameră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *