Inele pentru șervete

inele pentru șervete

Nu îmi plac acele inele pentru șervete care sunt rotunde și arată precum o țeavă. Prea banale pentru preferințele mele. Până și după denumire acestea trebuie să fie precum bijuteriile. Inițial mă gândeam că ar funcționa varianta cu niște cercei sferici, mari. Dar nu aș fi meșteșugărit nimic, așa că am ales DIY.

Față de alte proiecte, acesta poate fi realizat în două moduri. Unul costisitor și unul mai ieftin. Eu garantez că ambele variante vor avea un efect wow. Am avut nevoie de:

  • fir de argint / sârmă
  • mărgele / perle
  • tub/ recipent pentru formă

Eu am dorit să pun doar șapte perle la aceste inele pentru șervete. Ține de preferințe. Nu am tăiat din argint pentru că nu știam cât va fi de ajuns. Am răsucit de două ori sârma pe tub, pentru a avea stabilitate. Apoi am pus câte o mărgea, fixând strâns. Le-am intercalat pentru a rămâne pe poziție.

După cele șapte rânduri, am îndoit unul dintre capete. Ceva asemănător cu un ac de pescuit. Trebuie să fie poziționat în partea de jos a inelului. Aveți grijă că este tăios! Am tăiat capătul opus, lăsând circa trei centimetri extra. Această bucată am răsucit-o și fixat-o în cârlig.

Se pot face câte bucăți sunt necesare. Se poate recompleta setul în cazul pirderii/ distrugerii. Eu le-am curățat și la mașina de spălat vase și au rezistat.

  • inele pentru șervete
  • inele pentru șervete
  • inele pentru șervete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *