Frunză aurie

frunză aurie

Această frunză aurie a fost o idee de moment ce s-a transformat într-o comoară. S-a împletit armonios natura cu elegantul. Globul îl folosesc în diferite decorațiuni și niciodată nu dă greș. De data aceasta însă mi se pare cea mai perfectă combinație. Iar alături de dovlecii decorativi, a fost wow!

Cred că acest proiect s-ar potrivit mai bine pentru cei care deja au un glob de sticlă. Nu am avut nevoie de foarte multe lucruri, dar există o listuță:

  • o frunză
  • vopsea
  • glob de sticlă
  • puțină meșină

Frunza am văzut-o lângă ghiveciul plantei, pe jos. Imediat am considerat că mai poate avea o șansă. Am spălat-o, am uscat-o foarte bine apoi am vopsit-o. Eu am folosit un un lac auriu, dar se poate folosi orice nuanță.

Pentru a putea să o prind de glob, am dat o gaură în teacă și i-am legat o bucată de mașină. Apoi firul respectiv l-am lipit pe interior, de partea de sus a globului. Nu este complicat, însă este de super efect.

Un mic sfat. Dacă vă doriți o frunză aurie, ar fi fost bine ca ea să fie uscată în prealabil. În timp s-a strâns, dar chiar și așa tot și-a păstrat frumusețea.

Tutorialul cu pași necesari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *